Změna velikosti písma

fulltext

 AKTUÁLNĚ

Krizová opatření schválená na jednání vlády dne 21. 10. 2020:

 

 

Omezení úředních hodin

 

Od pondělí 12.10.2020

dochází k  mimořádným preventivním opatřením na OÚ Vidice

Úřední hodiny na OÚ ve Vidicích jsou omezeny na:

pondělí 7:30 – 12:30 středu 13:00 - 18:00.

Telefonické kontakty :  327 596 177  nebo 604 990 611

email : starosta@obecvidice.cz

 

 

 Vyhlášení nouzového stavu

 

leták-sběr železa.pdf

 

0280_200915140855_001.jpg

nabídka brambory.doc

PIAS Suchdol, a. s. nabízí z uvolněné výměry pro občanymožnost samosběru brambor.

Cena za jeden ar je 1.300,- Kč

  • Cena za 0,5 aru je 650,- Kč

Z 1 aru je předpokládaný výnos 8 pytlů

Samosběr bude umožněn v tomto týdnu od 14.9.-18.9.20 po individuální dohodě.

Informace na telefonním čísle společnosti 327596136

nebo mobil 724757186

 

Obec Vidice ve dnech od 11.9 do 14.9.2020

Pořádá pro občany sběr velkoobjemového, nebezpečného odpadu a sběr elektrozařízení podléhající zpětnému odběru
Odpad prosím odkládejte na místa v každé vesnici již v minulosti k tomu vyhrazená, nově bude kontejner přistaven na Karlově za rybníkem

  • Velkoobjemový odpad
        Do velkoobjemových kontejnerů nelze ukládat pneumatiky, zeminy a sutě.
  • Nebezpečný odpad
  • Elektrická a elektronická zařízení

Nebudou odvozeny odpady, které nejsou uvedeny v seznamu přijímaných odpadů!!!!

 
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů
Správce údajů: Obec Vidice
Kontakty na správce najdete ZDE
 
Jaká je odpovědnost správce?
Jako správce Obec Vidice jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.
O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.
 
Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:
 
Ing. Martina Jiříková
E-mail: martina.jirikova@sms-sluzby.cz
Tel.: +420 605 039 967
 
K čemu je mi pověřenec?
Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.
Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech[1]. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.
 
Jaká jsou Vaše práva?
Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:
  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“). Jejich obecný přehled zveřejňujeme níže.

Obecný přehled k jednotlivým agendám

  1. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu podatelna@obecvidice.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  2. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům se musíte identifikovat a uvést na sebe kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  3. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.
____________________________________________________________________________________
[1] Čl. 38 odst. 5 ON